Woningontruiming

PERSBERICHT September 2016

Zowel Breda als Tilburg is sinds korte tijd een nieuwe kringloopwinkel en ontruimingsdienst rijker. Stichting Goedkoop & Zo heeft twee vestigingen geopend waar mensen met een krap budget terecht kunnen voor tweedehands meubilair, apparaten, witgoed, vloerbekleding en nog veel meer. Daarnaast heeft de keten zich gespecialiseerd in snelle en vakkundige ontruimingen; een win-winsituatie voor zowel aanbieders als afnemers.

Maatschappij- en milieubewust

Het doel waarmee Goedkoop & Zo van start is gegaan is tweeledig. De stichting zet zich in voor mensen met een kleine beurs en biedt in haar winkels tweedehands spullen van goede kwaliteit aan, zodat ieder huis leefbaar en mooi ingericht kan worden. Deze spullen kunnen bij Goedkoop & Zo worden aangeboden zodat deze, in plaats van weggegooid te worden, een nieuwe en goede bestemming krijgen. Op deze manier draagt Goedkoop & Zo bij aan een schonere en duurzamere samenleving.

Vakkundige ontruimingen

Daarnaast is Goedkoop & Zo gespecialiseerd in het verzorgen van snelle en vakkundige ontruimingen. Bijvoorbeeld bij uitzetting, acute verhuizing, overlijden of faillissement. Het ontruimingsteam begrijpt dat een ontruiming vaak een hectische aangelegenheid is. Het team van Goedkoop & Zo heeft jarenlange ervaring met ontruimingen en zorgt altijd voor een goede en discrete afhandeling. Daarnaast zorgt de stichting ervoor dat ook deze spullen zoveel mogelijk worden hergebruikt.

Vertrouwd adres

De kringloopwinkels van Goedkoop & Zo zijn beiden gevestigd op plaatsen die voor zowel Bredanaren als Tilburgers vertrouwd zijn. De Bredase vestiging is geopend aan de Oranjeboomstraat, op de plaats waar voorheen kringloopwinkel Hebben en Houden zat. In Tilburg is Goedkoop & Zo te vinden op de locatie waar voormalig kringloopwinkel De Kleine Winst zich bevond, aan de Zuid-Oosterstraat.In de winkels werken enthousiaste vrijwilligers en worden mensen begeleid bij de re-integratie in een normaal arbeidsproces.

Een betere samenleving

Bij Goedkoop & Zo kunnen mensen met een krap budget terecht voor onder andere kleding, meubilair, apparatuur, witgoed en vloer- en raambekleding. De stichting neemt spullen die nog in goede staat verkeren gratis in, zodat deze niet tegen betaling naar de milieustraat gebracht hoeven te worden of bijvoorbeeld langs de kant van de weg worden gedumpt. Op deze manier wordt bijgedragen aan een eerlijke en duurzame samenleving. Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de kringloopwinkels naar minderbedeelden in Nederland. Zo helpen we elkaar en de maatschappij.

Meer informatie: www.goedkoopenzo.nl en www.goedkoopontruiming.nl

Contact via
Telefoon: 076 5324502 of 06 16554162
Email: goedkoop@goedkoopenzo.nl of goedkoop@goedkoopontruiming.nl
Bezoekadres Breda
Kringloopwinkel Goedkoop & Zo
Oranjeboomstraat 330
4812EN
Breda,
Noord-Brabant

Bezoekadres Tilburg
Kringloopwinkel Goedkoop & Zo
Zuid-Oosterstraat 23c
5014BB
Tilburg,
Noord-Brabant